Energetske štanglice

Energetske štanglice

Prema hrono nutriciji, nakon perioda restrikcije koji traje minimum 28 dana, svoj organizam treba da obradujete slatkom užinom ( 17h-19h ). Većina užina  koje su nama distupne u prodavnicama u sebi sadrže ne samo konzervanse i boje, nego i veće količine šećera i glukozno-fruktuzne sirupe. Umesto šećera, koristite čudesno suvo voće, koje će užini dati jedinstven ukus.

 

Napravite ukusne presne štanglice bogate hranljivim sastojcima i mnogo bolje od kupovnih!

 

Priprema: Dan ranije potopite heljdu na sat vremena. Procedite je i stavite da klija 24h.Pospite semenke po stolu i ostavite da se suše sat do dva. Mikserom mešajte bademe dok se ne pretvore u krupnije brašno, a onda im dodajte laneno seme, suvo grožđe, šljive i smokve u komadićima. Miksajte sve dok ne dobijete kompaktnu  smesu. Na kraju sve sjedinite s heljdom i promešajte. Podelite smesu na osam jednakih delova ( 42g po porciji ) i formirajte štanglice. Čuvajte u frižideru.

Newsletter

Prijavite se na našu E-mail listu i budite u toku sa novostima, akcijama, popustima.

Nutri gold kartica

Stičete pravo na NUTRI GOLD KARTICU nakon HOLISTIC NUTRI pregleda. Budite prvi koji će saznati novosti, dešavanja i ostvariti popuste na odredjene nutri usluge.