Plan pravilne ishrane

Plan pravilne ishrane se sastoji od kombinacije niza saznanja i najnovijih istraživanja iz oblasti biohemije, fiziologije ishrane, bioinformacine medicine, kvantne fizike i aromaterapije. Ono što ovaj plan pravilne ishrane izdvaja od niza drugih sa kojima se susrećete svaki dan je što se prema pacijentu pristupa individualno, holistički i sa velikom dozom ljubavi i razumevanja. Za sve loše navike koje je potrebno promeniti, podrška je neizostavna.

 

Cilj je da svakom čoveku pomognemo da dodje do željanog cilja iz oblasti nutricionizma, da ostvari idealnu težinu istovremeno sa postizanjem idealnog zdravlja, bez obzira da li je težina prevelika ili premala.

 

 

Osnovni cilj je da svaki čovek dobije osnovno znanje o pravilnom funkcionisanju njegovog organizma, jer samosvesno znanje je osnov očuvanja zdravlja i vitalnosti. Naučite principe pravilne ishrane ( uz kombinaciju programa hrono ishrane i funkcionalne informacione hrane ), koji je pravilan izbor namirnica, kako ih pravilno pripremiti gde god da se nadjete, da za kratko vreme dobijete rezultate koje ćete kasnije lako održavati.

 

Prednost programa funkcionalne hrane je da nema jo-jo efekat ( gubljenje- naglo vraćanje težine ).Uz program dobijate plan pravilne ishrane, odredjenu kombinaciju vitamina i antioksidanata, program detoksikacije koji će sveobuhvatno doneti trajne postignute rezultate.

 

ŠTA SVE OBUHVATA NUTRI PLAN PRAVILNE ISHRANE:

  •   Nutricionistička anamneza
  •    Plan privilne ishrane
  •   Detok program
  •    Preporuka fizičke aktivnosti
*Vreme trajanja pregleda 60 minuta.

 

069/123-19-91 - Holistic Nutri - Zvezdana Ljubenković

Holistički nutricionista gleda na osobu u celini, stavljajući akcenat na koren problema, pa tek onda na gubitak kilograma.

 

Drugi o nama

  • footer_logo
  •   Bulevar Arsenija Čarnojevića 82, 11070 Novi Beograd
  •   069/123-19-91
  •   Ponedeljak, sreda i petak 8-15h Utorak i četvrtak 14-19h
  • info@zvezdanaljubenkovic.com

Newsletter

Prijavite se na našu E-mail listu i budite u toku sa novostima, akcijama, popustima.

Nutri gold kartica

Stičete pravo na NUTRI GOLD KARTICU nakon HOLISTIC NUTRI pregleda. Budite prvi koji će saznati novosti, dešavanja i ostvariti popuste na odredjene nutri usluge.