Detoks program - hidrolati

 

Hidrolati ili cvetne vodice su nusprodukti destilacije biljnog materijala pri proizvodnji eteričnih ulja. Hidrolati su rastvorljivi u vodi i pristupačniji za korišćenje u odnosu na eterična ulja ( zbog nanošenja, apsorpcije, per os primene ), sve u vezi sa njima je nežno I blago. Hidrolati ne zamenjuju eterična ulja, oni samo deluju sinergistički u odnosu na njih u bilo kom aromaterapeutskom protokolu.


Hidrolati su sačuvali terapeutsko bogatstvo biljke od koje se dobija. Odlični su za detoksikaciju organizma ( čistači jetre, želuca, debelog i tankog creva..) Pomaže kod problema sa varenjem, hroničnih opstipacija i stresa.1. Detoks 1 →

Hidrolat zdravca + hidrolat semena šargarepe

Namena: Detoksikacija digestivnog trakta, u kombinaciji sa glinom temeljno čisti debelo i tanko crevo,utiče na apetit, pomaže organizmu da se prilagodi promeni godišljih doba, ublažava kožne osipe, oštećenu kožu. Može da se koristi kao dodatak jelima ( dresing za salate, potaže od povrća, kolače, peciva...)


Opširnije

2. Detoks 2 →

Hidrolat nane + hidrolat kamilice

Namena: Detoksikacija organizma, ublažava bolove u želucu, deluje opuštajuće i na glatke mišiće digestivnog trakta, olakšava smetnje pri varenju, smanjuje nadutost... Odličan je za profesionalne sportiste ( konzumiranje u toku treninga ), podiže nivo energije i želju za vežbanjem.


Opširnije

3. Detoks 3 →

Hidrolat žalfije + hidrolat miloduha + hidrolat kantariona

Namena: Detoksikacija organizma, jačanje imunog sistema, umiruje grčeve u stomaku izazvane otežanim varenjem, ublažava bolove u toku menstrualnog ciklusa, ublažava bolove u zglobovima i mišićima, pojačava moždane funkcije...


Opširnije

 

 

 

*Pravilno korišćenje hidrolata: 1 supenu kašiku rastvoriti u 1l destilovane vode.
*Hidrolate koristit po preporuci kliničkog aromaterapeuta i aroma nutricioniste.

 

069/123-19-91 - Holistic Nutri - Zvezdana Ljubenković

Holistički nutricionista gleda na osobu u celini, stavljajući akcenat na koren problema, pa tek onda na gubitak kilograma.

 

Drugi o nama

Newsletter

Prijavite se na našu E-mail listu i budite u toku sa novostima, akcijama, popustima.

Nutri gold kartica

Stičete pravo na NUTRI GOLD KARTICU nakon HOLISTIC NUTRI pregleda. Budite prvi koji će saznati novosti, dešavanja i ostvariti popuste na odredjene nutri usluge.